gezenti ruh damlası.






kabak koyunun yakınlarında böyle bi camping varmış.gemile camping.
çiğdem ablanın meraklı kişiliği sayesinde ben de gidip görmüş oldum. çiğdem abla tatlı diliyle indirim de yaptırdı:) bir gece kaldık. enfes yemeklerinden tükettik ki hala tatları damağımda saklıdır. bir gün yine gitmek isterim. bu sefer ya tek başıma, ya da sevgili arkadaşım ırmakla. burası gerçekten huzur dolu bi yer.. herkes rahat... efil efil kıyafetler.. yalın ayaklar. bi de erkekler olmasa çıplak gezesin geliyo. her neyse.. kedileri de çok tatlı. kayaköydeki kediler fazlasıyla çekingen ve korkaklar.. o yüzden gemile' de uzun zamandır sevmediğim kadar kedileri sevmiş oldum. burada yani kayaköyde daha çok köpekler var. zamanla değişiyorum. burda tarçın diye bi köpek var. köyün kaltak köpeği.. ama bi görseniz.. küçük bi kız, tasmasına hediye paketi süsü takmış.. komik bi köpek. burada köpekleri seviyorum. kurbağalara ki beni tanıyanlar kurbağadan ne kadar iğrendiğimi bilirler, "yerim sizi" diyorum.. küçücükler..mantar yemeye başladım bir de! fena da bişey değilmiş yahu..neyse konumuzdan sapmakta üstümüze yok. gemile campinge herkeslerin gitmesini isterim.. çok sakin bi yer.. ama müzik de yapılıyo, biz biraz sezonun dışında gittiğimiz için sakindi belki de. herneyse..gezelimdir görelimdir. yemeklerinden yiyelimdir.içelimdir. kafayı bulalımdır. güzel odalarında yahut züğürt isek çadırda kalalımdır. odur budur.. yine de kayaköye dönerken içimi bir sevinç kaplamıştı.ait olduğun yere dönersin ya, öyle birşeydi.. deniz kıyısında rahatlayabilen ben, şu anda şu güzelim doğayla, güzelim taş evlerle, güleryüzlü ingilizlerle, yerlilerle vsle,rahatlıyorum.. aslında hiç rahatsız olmadığım için rahatlama ihtiyacı dahi duymuyorum. neyse.. paylaştım rahatladım.öptüm. kaçtım.

Yorumlar

  1. bi an piknik masalarından bakınca sanki hacıveli=) dğer kısımlar ise baya doğal bir ortam olduğunu gösterdi=) güzel gözüyo.değişiyorsun ya ne güzel.bazen değişmeli insan.

    YanıtlaSil
  2. çok güsel bi yer gerçekten.. bazen değişsek yine iyi..aslında farketmeden sürekli değişiyoruz ya da deviniyoruz. bla bla..

    YanıtlaSil
  3. teyzem demiyorum sever gezmeyi:)) güselmiş hakikaten..değişmekse... değişmeden olur mu yahu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper