istek kipi

birşeyler için hala mı çok erken..? ben bi an önce yaşımı başımı neşemi huzurumu alıp, oturup evimin bahçesinde örgü örmek istiyorum. iştir güçtür hepsi olmuş bitmiş olsun. bi sabah uyandığımda 40lı yaşlarımda olayım istiyorum. buzdolabımda her zaman biram olsun istiyorum. heh bi de yanımda bi adam yahut kadın(yok artık bu kdr ümitsiz olma damla), tamam yanımda bi adamdan devam.. ne biliyim adamımız da ekmek almaya çıkmış olsun. çayı benden önce demlemiş olsun. kızımızı ya da oğlumuzu uyandırsın öperek..pijamalı çocuklara bayılırım bu arada..sonra yanına kıvrılsın biraz da birlikte kestirsinler..ben de saçı başı dağıtmış,anane geceliklerinden giymiş olsam(çiçekli böcüklü), gitsem yanlarına,kıskansam..ben de istiyorum deyip sıkışsam yanlarına.ne biliyim be işte..güsel şeyler bunlar. çok mu erken dersin hayat? günlerden bir gün böle uyansam işte..kahvaltı hazırlasam adamıma. daima güsel bi sunumla akşam yemeklerini yesek ortancalar içindeki bahçemizde..bizden başka bişey olmasa..kedimiz filan da olabilir.hatta köpek bile(evet köpeklerden korkmuyorum artık).. sevgi dolu bi insan oldum. diyorum ya anneme benzemeye başlıyorum diye..herşey değişiyo hayatta. birlikte değişsek ve bundan memnun olsak. dağ tepe gezebilsek. ben olmamış meyveleri yemekte dirensem. çocukumuz da toprakta büyüse.. alerjisiz sapasağlam bi çocuk olsa. dolaşsa çıplak çıplak bahçede.. solucandan korkmasa:) bilmem çok mu erken? bir gün bunların dışında bi hayat yaşıyo olursam ve size mutluyum dersem bana inanmayın lütfen..kendimi kandırdığım gibi sizi de kandırmak isterim o zaman..bunun dışında bi hayatı istemiyorum aslında. çok istersem her nefeste istersem birşeyi oluyor çoğunlukla.. hadi bunu da ver bana hayat..geç bile gelse sabredebilirim. ensemde öpücükleri dolaşan bi adam ver bana..

Yorumlar

  1. :)) çocuklarını arada komşu teyselerinede yolla bari..hayvanlarımdan başka belli bir aile düzenim olmayacağından hazır çocuklara teyze olsam bende ne bilim severler bence beni puding falan yaparım onlara lan =)

    YanıtlaSil
  2. bu yazıyı yazdıktan sonra bütün gün çocuklarım varmış gibi davrandım:) hala daha devam etmekteyim. şimdi ananeme bıraktım çocukları. karınlarını doyurdum günbatımına geldim. tv izliyolar sakin sakin.:) tabi ben eşimle tatile çıkarken sana bırakırız olmaz mı? annem bakmak istemiyo da:)))

    YanıtlaSil
  3. şimdi şado teyzeleri çocuklara semizotu yaptı yourtlu. paket yapıp götürcem:) yemezsem tebi:)

    YanıtlaSil
  4. Şizofrenik manyak:) geyşa olmuşun sen iyice:) o degilde kadın demişin sonra okadr ümitsiz ayıp olma demişin ayıp etmişin bacım:)

    YanıtlaSil
  5. ayıp olma dememişin ben kıçımdan uydurdum:)

    YanıtlaSil
  6. tabikii bırakabilirsin=) bende çocuklara pasta yaptım eve geçerken uğrada veriim =)

    YanıtlaSil
  7. kafayı mı yediniz lan:)

    YanıtlaSil
  8. ben zaten şizofrendim kedicik =)
    elit olamadı ama şizofren oldu yazacak ardımdan dökülen satırlarda=)

    YanıtlaSil
  9. yalnız babaları çocukların yanına kıvrıldı diye kıskandın sırnaştın ya hemen:) işte budur bi insan kendini bu kadar iyi tanır:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper