öz eleştiri. özelleştiri.

konuşmayı sevmem bunu çoğunuz bilirsiniz.
yazmayı severim. sanırım ilkokul yıllarımdan beri.
içine kapanık olsam da ilginç bir arkadaş grubuna sahibimdir.
yani, ben ne kadar yalnızım, ölüyorum, bitiyorum yalnızlıktan desem de, onlar bi yerlerde beni dinlemeye, aramaya hazır bekliyordurlar.
çünkü dediğim gibi konuşmayı sevmem. konuştuğum insanlar özel oluyorlar benim için. ve ne zaman bir arkadaşımla konuşsam, derdim ne kadar içler acısı olsa bile, konuşuyo olmama sevinirler içten içe. evet sarılabildiğim az insan var. genelde dokunmaktan da hoşlanmam. bi süre kimseye sarılamam. bi süre kimseye içimi dökemem. bi süre ağlayamam yanlarında. güçlü duruşumu bozmak, içine girdiğim cam fanusu kıracakmış gibi gelir. bir ablam var çoğunuzun tanıdığı birisi. şimdi uzak ve güzel bir kasabada. sırça kızım der bana. ne kadar severim bu lafı. halbuki kırılgan olmak iyi midir? toparlanmayı biliyorsan belki. bana bu dünyadan değil gibi farklısın der.
istediğim sadece diğerleri gibi olabilmek aslında. şimdi beni ilk okuyacak olan arkadaşıma burdan sesleniyorum. herhangi birinizle konuşmaya ve omzunuzda ne kdr güçsüz görünsem de ağlamaya ihtiyacım var. sahile gidip iki bira atasım var. yalınayak gece o denizde koşasım var. birisi gelsin benimle oraya.orda size ihtiyacım var. beni dinlemenize ihtiyacım var.konuşmadan içimi anlamanıza ihtiyacım var. sorularınızı sormadan sadece dinlemenize..
belki hiçbiriniz okumayacaksınız. yine de buluştuğumuz ilk gün, herhangi birinize sarılıp, üzerinizdekileri gözyaşlarımla ıslatasım var.

Yorumlar

  1. Benim omzum boş,uzun zamandır kimse aglamamıştı,benim de birine sarlasım var,iki bira götüresim var(zaten anca okadar oluyo ekonomik hatunuz biz:) )ben sana hiç bişi sormadan dinlerim,gözyaşların kulağıma fısıldar zaten..

    YanıtlaSil
  2. o zmn ne zmn abanadasın bi kesinlik söz konusu mu? hiç sormıcaksan hiç konuşmıcaksak olur..çok ii olur.

    YanıtlaSil
  3. hiç sormam merak etme.kesin olanı ben sana haber veririm ama uzak degil en gec 17'i olur..

    YanıtlaSil
  4. tamam...o zmna kadar tüketmezsem tebi:)

    YanıtlaSil
  5. azıcık daha sabret hayatım:)

    YanıtlaSil
  6. gerçi bnm daha ne zmn geliceim belli diil:)

    YanıtlaSil
  7. :) o zaman haberleşiriz sen de istersen gelirz abanaya aynı zamanda:)

    YanıtlaSil
  8. temem ztn gitmeden hbr ver orda olmazsam bile geliyim ona göre.

    YanıtlaSil
  9. tamam veririm mutlaka kuzum..

    YanıtlaSil
  10. demek ölee benimle gelseydin.bende sormazdım soru.omzum hem boş hem ergonomik:)

    YanıtlaSil
  11. gel lan gel ağla söz dalga geçmiycem:P

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper