iç pürüzü.

* ilk ve son görüşte aşk vardır.
* ilk kez gibi buluşup son kez gibi sevişmek vardır.
* insanların başkalarını sevmelerinin tek sebebi, karşı taraftan gelecek olan sevgidir. çünkü insan içten içe kendine aşıktır. ben bu aşkı dışa vuruyorum ama bunun böle olduu gerçeği deişmiyo:)
* hayatımda çok zorlu bi dönemden geçiyorum. ve tamamen yalnızız görüyorum ki.
* bir ilişkinin bu arkadaşlık bile olabilir, illa kavgayla sona erdirilmesi kabul görüyor çevremde görüyorum ki, yani insanlar konuşarak, düşünerek böle bi bitirme kararı alamazlarmış gibi. teyyyy...
* bazen görünmez olduğuma inanıyorum. yo o kdr mı kötüsün demeyin, zira içinde yüzdüğüm düşünce denizinde yanımda kimsecikler yok.heh ztn olmamalı da.herkes kendi işini kendi çözmeli.
* bazı arkadaşlarıma bazı zamanlar çok alındıım oluyo. ve bazılarının bu halimi görmesini, bu halimden kaçmamasını, beni biraz oyalamasını dilerdim hiç diilse.çünkü bu kötürüm halime bir tekme daha atanlar oluyo. gerçekten acı çekiyorum gerçekten onlara değer veriyorum çünkü. nolur yapmasınlar..
* sivilcelerimden korkmaya başladım. içimden bir kurbağa çıkıyo sanki. yarından tezi yok önce kadın douma uğranıcak, kafi gelmezse karaciğerlere baktırılacak. ee peki babamdan nasıl para isteyebilirim?? kaç gündür becerip de söleyemiyorum.
* bugün veyselle konuşmak iyi geldi. soner abiyi görmüş olmaksa paha biçilemez:)
* ve bugün anladım ki ben yön bulma özürlüyüm. doum günümde bi pusula alın.(alınacaklar listeniz uzadı biliyorum ve biliyorumm ki hiçbirini almıcaksınız:)) bugün veyseli dolaştırıp durdum. en sonunda buldum. ama bi yerde okumuştum. yengeç burçları yan yürüdükleri için gibi bi benzetme ..aman neyse. kestirme olduunu düşündüümüz bi yola girermişiz ama işin içinden normalinden daha uzun sürede çıkarmışız:)) evet bu bana uygun.
* bu arada yükselenim koç. yani özgür insan çizgim burdan, evcil insan çizgim de yengeçten geliyiiii.
* hayır burçlarla o kdr da ilgili diilimdir.
* yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar türküsü tamamen bnm gibi sevdii insanları yakınında tutmak ieteyen insanların türküsü. halbüküsü, yüksek bir tepede evim olsun isterim içinde bir gün çözmeyi başarabilceim teknolojilerle.
* hah. kendimle dalga geçmeyi pek bi severim. ancak bunu başkaları yapınca aynı kafa olmaz.biraz içerlenirim. puff sora geçer.
* anneme inat saçlarımı boyatmıcam. sönük insan olmaya dvm etcm yani. hem beyazlarım da iice görünür oldu. yaşlanıyorum mutluyum. bi an önce olsun bitsin herşey..
* ama bilirim ki kazanan sabredendir. ve kendimden sabırlı bir yaşıtımı daha görmedim. he belki bikaç tane evet. ama bu sabrı, zorluklarda gösterebilmeme rağmen, mutluluklarımda gösteremiyorum. yani mutlu olunacaksa hemen olunsun gibi sanki:)
* bu yazının başlığı iç dökümü olmalıymış diyenler götlerini kaldırsın.:D ayh çok ayıp. ağzım bozuk zihnim kaçık.
* eer babamdan para alabilirsem dövme yaptırcam.çok canım acıcak mı teyze? ben kan bile aldırmaktan korkmuştum:(
* hızlı ve öfkeli aynı anda olunmaz. çünkü hızlı bi insanın bişeye öfkelenicek kdr dikkati olduunu sanmam.pırrrrrrr geçer gider:)öfkesi de hızlı olur eer illa öfkelencekse.
* bazen bi insan için dersiniz ki, oha lan bu insan beni anlayacak bi insan. aynı frekanslardasınızdır ne derseniz diyin buna. ama sonra o insanın aynı düşüncelerde olmadıını görünce birbirlerine çok yakın frekanslarda farklı dillerden çıkan seslere benzetirsiniz durumu. ve hiçbirini anlamazsınız.
* keşke keyif kahyaları olsaydı. ama muhtemelen pahalı bişi olurlardı.
* ben robot olsam, siz yağ.
* leyla ile mecnunun aşkı manyak bi aşktır. buna özenmeyiniz. zira ben denedim olduramadım. ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım.ne yaptım ne ettimse bir yol tutturamadım.:)
* şimdilik iyi geceler iyi sabahlar.
* beni bir tek sen an' larsın.
*

Yorumlar

  1. pişt ben seninle dalga geçince kızıyo musun? söyle bak valla yapmam bi daha. yani gene biraz yaparım da daha az yaparım:) harbi söyle lan?

    YanıtlaSil
  2. :) yok bebek. cvp veremezsem içime otruduu oluyo ama kısa srüyo:) devam et ırmak:) ben seni böle sevdim böle bağrıma bastım.noluuur dvm et lan:)

    YanıtlaSil
  3. ehehe tamam madem çok istiyosun:) blog un gerisini niye uçurdun? yalnız arka plan çok güzel olmuş. veee ilk defa bi yazının tamamını anladım:)

    YanıtlaSil
  4. irma atma lan daha önce de demiştin bunu. yenilenmek iyidir. eski yazılar bi köşede duruyo. napcaktın eski yazılarımı mı okıcaktın:))

    YanıtlaSil
  5. o bu kadar uzun değildi ama. kısaları anlıyodum zaten o kadar da moron değiliz. dün günbatımında iş yaptım! görsen var ya şahaneydim! o bulaşıkları bi yıkayışım var woouw dersin gavur olsan. damla gel damla gel damla gel

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper