7/24 kapalıyız.çaktırmayın iflasın eşiğindeyiz.

yazamayacak kadar kapalıyız. lütfen nöbetçi bir bloga gidiniz.ihtiyacınızı ordan karşılayınız. yok sabah olsun diye beklerseniz, buyrun bekleyin. ancak sabah da bir yakının düğünü sebebiyle yokuz. iyisi mi siz uğramayın bu bloga. burda size hayat yok, ilaç yok. kelin ilacı olsa kendine sürerdi efenim. az uzak durunuz. ben öyle yapıyorum. kendimin yakınından dahi geçmek istemiyorum. burası pek hasarlı sizi bozar abicim. bu blogu bloke etmenin vakti gelmiş ve çatmıştır. yerimize yeni ve daha şık bloglar gelecektir elbet. evet biliyorum çok üzüldünüz. burası sizin için eski bi bakkal kadar keşfedilesiydi. sırlarla dolu bi mekandı. rutubet kokardı ve saire. ama bunların işi bitti. böle antika bloglar iş yapmıyo artık. sahibinin buhranlarını dinlemeye gelmediniz sonuçta. sahibinin yüzü gülse, sizi güleryüzüyle karşılasa isterdik ama meymenetsiz kadının teki çıktı işte napalım. ya bi süre daha siz hastalar sakin sakin bekleyeceksiniz bu dölü kadını. ya da dölü kadın kovacak hepinizi. evet yaşlandım.bi bastonum eksik. cır cır konuşan biri oldum antidepresanım eksik. uyku bozukluğu çekiyorum. bir fille uyuyorum günlerdir. kedimi özledim o eksik.buradaki boşluğu doldurunuz derdim ama sırt çantamla ve bi adet baileysimle tatil yapmaya ihtiyacım var.lütfen bizi anlayınız. tekrarlarım olmuştur elbet bağışlayınız. bu blog bi kan kaybıdır. yaşatınız demek isterdim ama kan kaybından saçmalıyo da olabiliriz. en iyisi mi siz bize aldırmayınız. daha güzel yazılarda çayır çimen serinleyiniz. güneşleniniz. bizim blogda yağmur bulut çamur hakim..ve biz çokca griyi severiz. heh bunalmak isterim derseniz hayır buna izin veremeyiz deriz. çünkü mutluluğu hiç tatmamış bi blog diiliz. şuanda kısmi felçteyiz. yüzümüz gülmüyorsa bundandır. aman içerlemeyiniz.
not: http://www.ikincieldaktilom.blogspot.com

Yorumlar

  1. ne diyim damlam iflasın eşiğinde olmak üzdü beni şimdi,aman para kazanıyım diyede piyasaya yönelik yazılar cıkarma da ortaya:) gerçi yapmaz damlam öyle şeyler:) bilirsin ben de açıp kapardım blogu iyi oluyo arada hayırlısı diyelim ne diyelim:)

    YanıtlaSil
  2. her bakkal amca bi kere iflasın eşiğine gelir. kara kaplı defteri çıkar kurtarma çabalarına başla.olmadı el birliğiyle yaşatırız biz bakkal teyzemizi gofretleri almayız artık büyük yerlerden =)

    YanıtlaSil
  3. tarihi geçmiş aşklar satarsan blogunda iflas edersin elbet.:)

    YanıtlaSil
  4. asıl öyle sşklar daha çok satılır.yeni dönemlerde aşk mı var =)

    YanıtlaSil
  5. yok kanımca varsada bize uğramıyo =)

    YanıtlaSil
  6. yahu niçin kapandı ne iflası yok kepenk indirmek filan. bağımlılarından olarak isyan bayrağını çekiyorum... bu dölü kadın nireye gider bizi bırakıp =(

    YanıtlaSil
  7. ooww meriçim. yazamıyorum pek. ve öle içimden geldii gibi deli deli çocuk çocuk takılcam sanırım buralarda. resmen yazdıım aşktan bö geldi çünkü. bi süre o hisler bastırılarak elimden gelenle idare ediceksiniz artık:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper