"bir anlık yaşamı kalmış kişinin artık gizleyecek birşeyi yoktur"

öğretilmiş aşkın dışında birşey benim istediğim. her an kendi öğretilerini oluşturacak dipdiri bir aşk, portakal suyu gibi mideyi yakacak ama boğazından kayarken olabildiğince ferahlatacak.

birlikte ölümsüzleşilecek bir masal gibi, anlatıldığında " ah nerde böyle bi aşk" dedirtecek gibi değil de gayet sadeleştirilmiş haliyle kesirlerinden sıyrılıp, tam olabilmek benim istediğim.

basit sessiz mutlu bi aşk.birilerinin alkışlaması gerekmiyor.birilerinin iki insanı birbirine yakıştırması da gerekmiyor.birilerinin konuşması fikir beyan etmesi de gerekmiyor.çünkü aşk iki kişinin arasındaki hayali varlıktır bazen. aşk iğne gibi iki kişiyi birbirine diker.bazen kanatır, acıtır..ama dediğim gibi istediğim mutlu olmak aşıkken, siyah-beyaz bir fotoğrafın arkasına büyük bir çekingenlikle yazabilmek sevdiğini. arada bir bakışma ki öyle derin olmalı sanki yüzyıllar boyu birlikteymişsiniz gibi ama bir o kadar da kaçamak. itiraf günü uzadıkça uzamalı ki uzun yıllar o tatlı kıvranışları hatırlamalı iki insan..birbirlerinin ellerine binbir türlü oyunlarla dokundukları o anı sır gibi saklayıp, zamansız ve sebepsizmiş gibi gülüşleriyle ele vermeleri..işte böyle bir aşk denizinin içine düşüp boğulmak bile keyif verirdi bana.


istediğim bir şey daha var ki, keşfedilmemişcesine bakir bir yerde yaşamak. ayaklarımız otların serinliğine teslim, çamur içinde tırnaklarla, sevişmek toprakla.diktiğimiz ağaçların gölgesinde uzanacak kadar uzun ömürlü bir aşk. güneşin, yağmurun ve damlaların herbirinin rengini olduğu gibi görebilmek, yaz günlerinde güneşin doğumunu izlemek birlikte...vsvsvsvsvsvsvs.

bir gün gel bana aşk..ve bir daha hiiiç gitme.ellerinin benden çekip gitmesine izin veremem geldiğinde..çünkü her zaman gelmiyor bana teninde uyumak hürriyeti.

Yorumlar

  1. kesinlikle aşk bu olmalı!ruhum dinlendi okurken yazıyı:)

    YanıtlaSil
  2. valla ne olmalı bilmem ama olmalı:)

    YanıtlaSil
  3. koca bir iç çektim sonunda ahh ahh diyerekten;
    bir gün gel bana ve bir daha hiç gitme...
    nyuuya katılıyorum kesinlikle aşk senin tasvir ettiğin gibi olmalı!!

    YanıtlaSil
  4. aslında anlatmaya çalıştıım aşkın tasvir edilemicek kadar yalın olmasıydı. ama yazarken ister istemez aşkla ilgili betimlemelerde bulunuyosun..beenin hep beenin.çok hoşuma gidiyoo:=)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper