mırrrr...

tüylerimi temizliyodum.
aslında beyaz olanların siyahlardan fazla olmasına üzülüyodum.
bu beni olduğumdan yaşlı gösteriyodu.
ve diğerleri de bu yüzden başka dişilere kur yapıyolardı.
neyse işte o sırada bir konuşmaya tanık oldum.
dillerini biliyodum.daha önce güzel bir evde yaşamışlığım vardı.ama sonra özgürlüğüme mi yalnızlığıma mı düşkünlüğümdendir bilinmez, sokaklara dönmüştüm.
konuşma bir dişi ve bir erkek arasında geçiyordu.dişinin erkeğini sevmediği her halinden belliydi. "yapamıcam daha fazla bu şekilde yürütemicem diyodu.yalnızlığıma o kadar yapıştım ki seni kabul edemiyorum yaşamımda.seninle bütünleşemiyorum kendimi bu kadar yalıtmışken".
eveeett konuşmanın nereye gideceği belliydi..saklandığım otların arasından yavaşca geri dönerken beni gördüğünü hissettim dişinin."gel piisii pisi" dedi yanındaki erkekle konuşmasının bölünecek olmasına aldırmadan. ben de belki durumu kurtarırım düşüncesiyle yavaşca ama inanın ki tereddüt bile etmeden gittim hemcinsimin yanına.
beni sevdi..biraz önce temizlediğim tüylerin üstünde gecenin üşüttüğü elleriyle gezindi.sanki bi yakarış gibiydi bu.boynumu sevdi.gıdıklanıyordum uykum geliyordu.kucağında uykuya dalabilirdim her an.ama yapmadım.sürekli ses çıkarıp konuşmalarına engel oldum.erkek inatla konuşmaya çalışıyordu. dişi ise kafesinden çıkmaya çalışan bir kaplan gibiydi.tehlikeli özgür korkusuz..işte buydu onların ilişkisinin yürümesine izin vermeyen şey. dişilerden hep bu özelliklerin tam tersini bünyelerinde barındırmalarını beklerlerdi.o ise bu beklentileri karşıladıkça kendisi olmaktan çıkıyordu.dünyaya başkaları olmaya gelmedik hiçbirimiz.beni kucağına oturtmuş bir güzel seviyordu bu durumdan memnundum ama içten içe biliyordum ki, onu o haliyle,yani tehlikesiyle özgürlüğüyle gücüyle sevmekten korkmayacak dokunmaktan korkmayacak birini düşlüyordu.
erkek anlamakta güçlük çekiyordu. asla da anlayamayacağı bir konu üzerinde tartışıyorlardı.
erkek ağlarken dişi taş gibi sertti. belirli durumlarda belirli rolleri yapacak kıvamı çoktan geçmişti.anladım.
anladıklarım bu gece bir beyaz tüy daha yerleştirdi gövdeme.
iyi geceler dedim kalkarken kucağından.. beni anladı mı bilinmez, bi öpücük kondurdu başıma..

Yorumlar

  1. mıRRrrr mırrrRrrr cok sevdim mırrrr:)kadın erkek ilişkilerine cok güzel bir noktasına deginmişsin ve düşüncelerine katılıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. canım çok teşekkür ederim bir kedinin gözüyle artık ne kadar anlatılırsa:) bi ara da dinozor gözüyle bişiler yazmayı denicem heheh.ayyy nihan blog bi başkamış birbirimie orumlar yapıyoduk.:) ösledim hüleynnn

    YanıtlaSil
  3. hislere tercüman olmuş kediler :) ve "bu gece bir beyaz tüy yerleşti gövdeme" vede dinazor gözüyle olanıda merak ettim bekliorum sabırsızlıkla =)
    evet katılıorum damla ösledim bende hüleynnn!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper