kuru dallar arasında sen gelirsin aklıma...(1)

yolculuk=eğer gideceğiniz yer cennetse mutluluk.

evet hayalimi gerçekleştirmiştim biraz da olsa.yolculuğumun en sevdiğim tarafı varış noktasıydı.kendime varıyordum.ve bu hiç yorucu değildi.
geceleri şarkılar söylerek bisiklete biniyordum.karanlık ve soğuk içimi ürpertiyordu boş sokaklarda.yine de kendime varıyordum.bu çok güzeldi işte.kimsecikler yoktu kedicikler dışında.ve her sarhoşluğumda bir kediyi öpüyordum. kedi benden hoşlanmıyor ya da kaçmak istiyor olsa da.biraz tuhaf gibi görünebilir ama öyle diil.kendine yolculuk eden bir insan bir kedinin duygularını o kadar da önemsemez:) kediyi öpmek ister ve öper.yıldızlardan küpe yapmak istiyorsa yapar,o yıldızı takımından ayırdığını düşünmez.ben de öyle yaptım.kendime varmak için yoluma çıkan her anı değerlendirdim ve kendime hediye ettim.uyandığımda cennette ve kendimdeydim.

herkese böylesine güsel yolculuklar dilerim.kalkışa hazır olduğunuz anı bekleyin ve o an kimse tutamasın sizi, size doğru gitmeye.ya da gitmek istediğiniz yer neresiyse..

Yorumlar

  1. Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapmııııış hayalini gerceklestirmiş canım ebanamın taşlarııııııııııı of damla of :) birde bana sormadan nasıl öpersin kedişlerii onların hepsi beniiim:) ya ne güzel eglendiniz dimi:(

    YanıtlaSil
  2. hatun güzel deşarj olmuş :) sevdim ben kendine yolculuğu

    YanıtlaSil
  3. evet yaa bende istiyordum oysaki:S

    YanıtlaSil
  4. hayalimi gerçekleştirdim sayılır.daktilomla yazarken daktiloma bişiler oldu.neyseki soner abicimm duruma el koyduuuu:)ama cennette geçen tüm günleerim güsel bi yolculuk gibiydi.

    YanıtlaSil
  5. babam saolsun yapar valla:)olsun gene de yazmısın bişiler:)

    YanıtlaSil
  6. evet şöle yazıyodum.
    bir düşümün belki de ilk defa gerçekle sevişmesine tanık oluyordum.
    bu kadar...:)

    YanıtlaSil
  7. :) belki de ilk defa agır ve acı ama duygu yüklü dolu kelimeler...olsun gerceklesmiş bence hayalin:)

    YanıtlaSil
  8. anlatım bozukluu yapmısım kısmet:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper