bazen bir sahil kasabasında ki adını biliyorsunuz artık, bu soğuk kış gününde deniz kenarında, denizin ıslatamadığı yere kadar inip, ikinci el daktilomla yazılar yazarken hayal ediyorum kendimi.dalgalar ve rüzgarın sesine renklerin harmanlandığı anları yaşamak ve bana yaşattıklarını o anda anlatabilmek..orda buluyorum kendimi..orda kaybediyorum kimi zamansa..içinde kaybolacak kadar güzel..kendini bulacak kadar da ferah..korkmuyorum orda kendimi kovalamacadan..bir oyun gibi geliyor.sahilde tek olsam..kimse ne yazdığımı görmese bikaç kara buluttan başka..cennet bana güneşli günleri çağrıştırmıyor hep.. böyle coşkulu dalgalarla oyunlar oynamak, koşmak, gözlerini kapatıp sadece dinlemek ve soğuğa rağmen o manzarada çakılı kalmak..ahh cennetim.evim..

Yorumlar

  1. ah o cennette bende olsaydım damlam sen yazarken ben yanında tombul bi kediyi seviyor olsaydım rüzgarla pisinin tüyleri ucussaydı,mutlu olsaydık:)biiiz döndük evee:)

    YanıtlaSil
  2. damlam yaa senin en acelesinden gitmen gerek abanaya =)
    nyuu nereye döndün?kuzum gittinmi yoksam rastlaşmadan istanbul sokaklarında :(

    YanıtlaSil
  3. niyuu güsel bi hayaldi seninki de..öf nie gittiniz sanki..meriçcim bizdelerdi eve geçmişler::) ah yawrum abanaya gitmek biraz zor artık...zaten hayalleriyle yaşamak da hoşuma gitmiyo diil:)

    YanıtlaSil
  4. evet gördüm benim blogada yazmış damlalara gittim diye.
    hayaller daha bi tatlı oluo anlaşılan =) ama özlemin çok büyük anlaşılıo bi görün gel bence hem ikinci el daktilon oradan nasıl seslenicek bize meraklardayım ;)

    YanıtlaSil
  5. he yo gerçek daktilomu kastetmiştim meriçcim:) he şöle olur hepinize mektup şeklinde gönderebilirim :) herşeye bi çözüm var kuzum:))
    çookk öpüyoreee.kavuşmamız yar ne zmn:) niyuuu ii gecelerrrr ben yatıcak gibi gibiyim.meriç ii uykular cümleten ii uykular.

    YanıtlaSil
  6. gerçeğini hayal edememiştim =) bende hep edinmek istemiştim ama hiç olmadı :( kıskandım bak şimdi :P
    desene mektup yolu gözler olcaz eski aşıklar gibi =) İyi geceler tatlı rüyalar canım. nyuu yohh uyumuş olması mümkün fakat pisiler uykuda da görür zannımca :) iyi geceler nyuu!

    YanıtlaSil
  7. yaaa aslında dün ben uyumamıstım fekat bloggerda bi sorun oldu yorum yazamadım bitürlüü simdi resimlerimizi koyacagım blogumaa dünden kalanlar:))

    YanıtlaSil
  8. Bu arada meriçcim ben o daktilonun canlısını gördüm gercekten cook güzel:)

    YanıtlaSil
  9. eheheh koydum fotolarımızıı:)

    YanıtlaSil
  10. burdayım kuzumm yeni geldim ben :)

    YanıtlaSil
  11. damla nerde? ya birinizi bulunca öbürü kayboluo =)

    YanıtlaSil
  12. bilmiyorumm:( evet ya hakkaten vardiyalı bakıyoruz :P

    YanıtlaSil
  13. mürekkebi kontrol etmeyi akıl etseydin gerçekleştirecektin hayalini:) ahaha saf bi de taa ordan taşımış daktiloyu:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper