minibüste aklıma ancak bu kadarı geldi..yine de iisiyle kötüsüyle seviyorum kendimi:)

ruhun çürümüş
içinde kurtlar yürümüş
bi bakmışım sen artık içi boş bi bedene dönmüşsün..
bir karın sancısı, biraz içler acısı, bir yudum şarap gibi buruk tadı..
bi bakmışım sen beni öpmüşsün..

Yorumlar

  1. ayyy bununla dalga geçin ki sileyim:)

    YanıtlaSil
  2. eheheh ben sizofren oldugunu düsünmeye basladım nası bir hayal gücüdür neye baglandı nasıl baglandı cümleler hiiç anlamdm sekerm:)

    YanıtlaSil
  3. aman tanyımmm harf zıttırısını kaldırmısınn holey cok mutluyum:)

    YanıtlaSil
  4. "ruhun çürümüş
    içinde kurtlar yürümüş" pek bi sevdim bunu :)
    sonuda platonikim olmuş biraz ya nasıl bağlamışın bende anlamadım =)

    YanıtlaSil
  5. :) sanat bu sanat anlamasamda hee diyicksn:P meriiç bizm dün konustugumuz yere damla enson bişi yazmıs bi okusana seni eklemişmi kendini ekleyemems sanırım neyse sen bi bak istersen:)yaa yrn sınavım var ben niye buradayımm:(

    YanıtlaSil
  6. bebek yarın sınavda da bu yorumları yazarsın artık =)

    YanıtlaSil
  7. evet sanırım öyle olacak:)senin nasıl gecti sınavın vardı sankii:)buarada yazıların cok güzel..bazıları depresif,karanlık ve melankolik ama olsun güsel ve devrikler:)

    YanıtlaSil
  8. sınav yarın da ben hep paniğim fakat sanki o sınava ben girmicekmişim gibide çalışmıyorum =) garip cümle oldu ama anladım sen onu :)senin sınavın nasıl geçti?
    evet ya bu aralar manikdepresif halimden bi kurtulamadım gitti ama ne kadar iç karartıcı olsada beğendiğine sevindim =)

    YanıtlaSil
  9. cnm bnm ben seni anladım merak etme:)bnmki yarın daha grmedim sınava:)ya sanırım sıkıldık artık calısmaktan diyorum az kaldı sık dişini gidiyosun evine,köyüne yat zıbar gibi kalk ya da saatlerce blogun basında dur ama persembeyi bekle yok ama anlatamıyorum kendime:) evet evet sevdim bir istanbullu olaraktan:)

    YanıtlaSil
  10. aynen kuzu sınav haftası oluyo yapıcağımm yapmıcağımm her türlü şeyi yapıorum hep ertelediğim hiç sevmediğim işleri bile =) senin perşembe bitio benim daha yeni başlıo :(
    ters gelio bünyeye çalışmak alışık değil tabi =)

    YanıtlaSil
  11. :) pufffs sıkıldım vala yaa:(yükleyemiyorum malesef siz acın hani su zekonunkiler varya söle diyim meriçcim youtube a postcards from italy another cover yaz iki tane hatun cıkacak karsına allam ne güzel ses,yetenektir bu:) hatta green grass cover deyip ilk cıkanı dinle related videolarda da bulabilirsin:)

    YanıtlaSil
  12. haha bu tipleri biliorum ya çok güzel sesler ben kliplerinede bitiyorum =) bi ara minik gitarım vardı kliplerini izliince hep kaybedişim aklıma gelio :(
    bu coverlerida iyi olmuş cibelleden daha ii hareket kazandırmışlar şarkıya
    beirutu dinliyince aklıma bir sahne gelir hep; ilk baharın demleri izmirde şaraplık üzüm bağlarının yanında geçioruz kulaklığımda bu şarkı bi an bi hareketlilik fark ettim dışarda habersiz bi çift mahsenin yanında dans ediyolardı onlar için müzik yok ritimler vardı sadece ve benim müziğimin içine oturmuşlardı bir puzzelin parçası gibi =)

    YanıtlaSil
  13. vaay süper bi hikaye:) hep izmire gtmek istemişimdir cok güzel oldugunu biliyorum ama:) buarada blogumu actım videoyu yükleyeym ddm :) istersen bakabilirsin cok sacma ama ondan kapatmıstım blogumu:) neyse beneklidon.blogspot.com:) beirut ah beirut muhtesem mail attm cevap vermediler uleyn bana:)

    YanıtlaSil
  14. beni hep bulur böyle ilginçlikler :) bide amcamın bunlar napıyo böyle die korkunç yorumları olmasa bellekte kusursuz güzelliğe sahip olacaklardı ama oda yurdum insanı sonuçta =)
    hahaha artık izlemedesin kuzu sakın kapama bence saçma diil sevdim ben beneklidon'u =)
    zorla kapıları bi gün cvp atarlar belki =)

    YanıtlaSil
  15. yo yo cok hos bence:) amcan beirutu dinlememiş ya ondandır:) ahahah begendin demek kediyi gördün dimi cok tatlı ya manyak bişi odtünün gulu:) off bilmiyorumki atsınlar nolur elephant gun ı olurum ben onun:P hatta sirinlik yapıp -ki fazlasıyla göreceli bu sirinlik aptallıga kayabilir- neyse sirin sirin postcards from turkey yazmıstım ehueheu:)

    YanıtlaSil
  16. bence bi şirinlik yapıp - ki bencede şirinlik görecelidir - şarkılarına klip çekte at bakalım ilgilerini çekicekmi =)

    YanıtlaSil
  17. hmmm sende aptal olduumu düsünüyosun dimii:) herneyse nerdee gulum o ses,calma yetenegi:)gerci biraz bişiler biliyoruz ama klibe dökersem sirinlik boyut degistirecektir eminim:)

    YanıtlaSil
  18. yoo öle düşünmedim ki ben =(
    kuzu sesi yapmasanda olur klibi çek yeter.
    misal bi tanıdık bedük'ün şarkısına klip çekti ki bencede harika olmuştu adam bunla irtibata geçmişti =)
    gerçi durumlar farklı beirut uzakda :(

    YanıtlaSil
  19. :) tmm ozamaan:) hangi klip yoksa su dügünde caldıklarımı:) ya ama ama evet uzaklar malesef:( ben kacıyore malesef bu böle olmuyo sabret nihan persembeye kdr:( iyi geceleeeeer:) all that she wants:)

    YanıtlaSil
  20. kolay gele canım ders bu cebelleşmek baya yoruyo insanı =) sabret nihan perşembeye bişi kalmadı =)
    iyi gecelerrrr kocaman kocaman öptümm =)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper