kar yağarken far away dinlerdim bir zamanlar..şimdi yapmıyorum bunu. kendimle o kadar başbaşa kalmak bazen yaralayıcı oluyo..insan kendine neler itiraf ediyor, kendine ne kadar tükürüyor bazen, pişmanlıklar başbaşayken daha çok sivriliyor,etinizi yırtıyor ruhunuza kadar dayanıyor..kendine dürüst olmak zordur belki bilemiyorum ama bunu yapabilecek güçte olsanız bile bazen kendi söylediklerimize inanamayacak kadar yabancı oluyoruz.neyse işte..ben bir zamanlar dinlerdim far awayi.ve dinlerken ne düşünürdüm kar tanelerinin altında hatırlamıyorum ama sadece aşk doluydum. bi anda karar verip istediğimi yapabilirdim.sanırım buna gençlik diyorum artık.öfff neyse bi şarkı dinleticem altı üstü..ii dinlemeler..belki bir gün dier yarımı kurtarabilirsem daha mutlu şarkılar dinleriz..

Yorumlar

  1. yavru kus noldu sana böyle...hüzün kusu olmusun ya da degisiyosun..Bukelamun misali degistikce farkılasıyoruz yabancılasıyoruz belki ama SİMDİLİK,yo yo kaybetmezsin sen diger yarını biliyorum sadece degişiyosun hepsi bu..:)

    YanıtlaSil
  2. yok aslında tanıdıınız yanımı seviyosunuz dierini bi çıkartsam içimden eminim onu da seviceksiniz:)dierini özledim o yüzden hüzünlüyüm sanırım:)

    YanıtlaSil
  3. ben de jay-jay'den she doesnt live here anymore dinleyip düşüncelere dalıyorum bu aralar. şarkıdaki 'she' ben olsam da.. kendimi 'he' yerine koymayı seviyorum galiba.

    YanıtlaSil
  4. adamın şarkılarında düşüncelere dalmamak elde diil..kızlaaar bakın hande de gelmiş aramızaaa saldırınÇ:)

    YanıtlaSil
  5. denedimm kuzum bi başka oluyomuş hakketten =)
    bu arada hoş geldin handeee

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper