bu da harika..zengin olayım benim olacaksııınnn:)


Yorumlar

  1. süper bişi bu ya :) nasıl bir bilgisayardır kim tasarlamış bunu ellerine saglık vala:)

    YanıtlaSil
  2. of çok tatlı bişi ya!sağlam alet beğendim dizaynı da şu renk öldürdü beni =)

    YanıtlaSil
  3. holleyy meriç profiline bişiler yazmıııs:) bnde pisileri cook severimm:) star wars 'u sevmende gösümden kacmadı degil:) buarada buraya hosgeldiiyn damla nerdesiin:)

    YanıtlaSil
  4. hoşbulduk kuzum =) evet ya sokakta bile peşlerinden koştuğum olmuştur pisilerin.kaçmasın gözünden zaten sinema sevipte star wars es geçilmemeli bence :)evet ya damla nerdeee

    YanıtlaSil
  5. aynen bende damla bilir halimi:)bilmiyorumkiii diger fotograflarda cok güzel dimi:) yaratıcılık bu olsa gerek...damlaaaa su harf girme işini kaldır gulum ya zırt pırt soruyo sinir oluyorum :)

    YanıtlaSil
  6. hahah aynısı içimden geçtide dillendiremedim :)lütfen kaldır şu harfleri damla.
    evet hatta ilki transformerstaki robotlara benziyo ikinciside terminator'e iyi gider :)

    YanıtlaSil
  7. :) ikincisi kesinlikle terminator yahu hakkaten:) buarada artık bnde seni izliyorum blogunu yani:) bir blogun olduunuda bilmiyodum zekoya yazarken cıkmıyordu sanırsam..

    YanıtlaSil
  8. oww baby! etkilendim yahu sizin tarafınızdan röntgenleniyorum öylemi =)
    aslında uzun süredir blogum olmakla beraber kafa güzelken ayarlarıyla çok oynanıldığından bazen görükür bazen görükmez ve genelde geçmiş silinir yada tümüylen yok olur =))

    YanıtlaSil
  9. evet nyuu heryere yetisiir :) hmmm evet okudum zaten buna benzer bişi beyan etmişin:) olur öle ya bnde bıraktım bu işleri:P buarada farkettimki bende devrik cümleler kullanıyorum ve hatta bazen zorlanıyorum kendimi anlamakta:) özne nerde leyn oluyorum olsun ne önemi varki öznelerin ha özne ha nesne hepsi bir olmus su hayatta..:)

    YanıtlaSil
  10. ahahah bu arada hani harf kodlamamızı istiyoya "halmo" cıktı tamam sacma sapan seler istiyoda halmo nedir yahu:) damla noluuur bu işkenceye son veeeer:)

    YanıtlaSil
  11. evet ya devrik filan ama içten geldiği gibi yazılması esas.isteyen sıraya koysunda okusun :) anlaşılabilir olması kafi. bırakma bu işleri nyuu! merak eder oldum yazdıklarını =)

    YanıtlaSil
  12. :) belki birgün tekrardan neden olmasın:) bnde sıkılıp sıkılıp profilimle oynuyorum final haftam malum sıkıntıdan oluyo bunlar :) kahve ve radiohead ne güzel oldunuz öyle.. buarada merak etmen cok hos efenim mutlu oldum:)

    YanıtlaSil
  13. merak etmemi =) bak damlanın blogla giderildi meraklar seninkide bir gün olsun lütfen.
    finaller ha belli çok çalışıoruz :) bende bu kadar boş vakit kimlerde olur diodum ki aynı yoldayız elim gitmiyor notlara ama klavyede adeta dans ediyo parmaklarım =) kahve müzik birde dumanı eksik sankim onların =)

    YanıtlaSil
  14. :)ehehe pekii evet calısıyorum calısmalıyım off ama olmuyo:( karl marx,burjuva,proleterler,bir yandan hegel mi dersin yoksaa kant mı:) hmmm dumanı derken içmediim için eksik evet:)ama arada severim:)yarısmaya honoluludan katılıyorum,yarısmacı arkadaslara basarılar diliyorum,dünya sevgi barıs herseyin güzel olmasını diliyorum:) buarada sanada kolay gelsin:)damla nezaman aramıza katılacaksın?

    YanıtlaSil
  15. aman tanrımm!dur devamını getirme malum şahıslar ilgi alanıma girmesi gerekenler ki kendileri final konularımdandır =)
    içme içme zaten zammıda köklediler bünyeden ziyade cebede zarar verir oldu =)
    tanrı bizi bütlerden korusun dior yarışmacı arkadaşlara başarılar diliorem =))
    damla bi ses verrr yanlış blogamı geldim ben acaba :(

    YanıtlaSil
  16. :)bölümün neydi senin:) evet ya içenler için cok acı bi durum hele ögrenciysen cok fena:( ya dogru adrestesinde damlam nerede bnde bilmiyorum ya nebiçim misaverperversiiiin damla:)

    YanıtlaSil
  17. bendeniz geleceğin işsiz adaylarından iktisatçıyım =)ha birde şu zamlarla çulsuz kalıcam eminim. senin bölüm neydi
    adres doru da sahabı yok blogun :( yok yok istemior misafir belli. çekip gitmeli usulca

    YanıtlaSil
  18. yok be öle deme sen işsizsen ben yanmısım:) benim bölüm de sosyoloji :) damla üçe kadar saycm gelmezsen gidiyorum biiiiiiiiiiiir ikiiiiiiiiiii üüüüüüüüüüüü..:)

    YanıtlaSil
  19. kuzum kalk çalış böle tabe bitmez sosyoloji =) oku oku bitmez karl, hegel ,kant - yan yana yazılınca ne hoş oldular öyle ;) - damla yok ortada pes ettim kaçıyorum ben =) bol kahveli dumanlı saatler beni bekler

    YanıtlaSil
  20. :) eheheh bnde kactım görüsürüüüz:)

    YanıtlaSil
  21. canlarım çoookk üsgünümmm...:( aranızda olmak isterdim ama suat geldi film isledik.hep aklımdaydı bnm cici blogum.bi ara o harf olayını halledicem arkadaşlar becerebilirsem:))
    ayyyy burda toplanalım hem yorumlarım çoğalmış oldu:) çok güsel oldu.see you soon :)gerçekten çok özür.hafif bir depresyon halindeyim:)

    YanıtlaSil
  22. bebeiimmm bnm inanmıyorum suat mı geldii cok sevindimm:) yaaa biz sensiz böle muhabbet ettik bn hatta baarma dan da duyurdum buradayız diye.. bu aralar ask bölümünde takılıyoruz digeri cok uzadı:) biz meriçle burayı sevdik zaten:) ay kusum niye depresyon halindesin bakiyimm:) buarada ayarlar bölümndeydi sanki tarih saat ayar bölümü varya oralarda gbiydi:)lüüüütfeen hallet damlam

    YanıtlaSil
  23. kuzularım o harf şeysini denedim sanırım olmuştur.olmadıysa da hbrim olsun.meriçciim seni de davet ettim ama kendim katılamıyorum nese siz nianla ii bi ekip oldunuz ztn:)ama burda konuşun ilk defa 5in üzerinde yorumum oldu:)hahaha şımarıyorum bakınn:P

    YanıtlaSil
  24. sen merak etme kuzum heryere yazarım ben ay bnde mutlu oluyorumm böle :)ne olmadı meriçle dur aksama gelir belki meriç hallederiz:)

    YanıtlaSil
  25. oo kimler gelmiş gitmişte haberim yok damla nerelerdeydin kuzum. ha taam makul bi sebebin varmış bu arada film neydi?
    evet şu harf şeysinden kurtulduk saolasın. biz buralardayız zati finallerede biz girmiyoruz =)
    bişi olmadığı yok kuzum damla seni de davet ettim ama ben katılamıorum aranıza diore o kadar :)

    YanıtlaSil
  26. hıh tamam anlastıysanız bn popomdan anlamısım bi problemo var sandım:)hee evet film neydi:)

    YanıtlaSil
  27. filmimiz law abiding citizen idi canlarım:) dün de summerla 500 days of summerı izledik...çok tatlı bi filmdi.ya gerçekten bazen ruh eşim die direttiiniz insanlar aslında ruh eşiniz filan olmuyo ya hassitttiirr durumu var:)meriçcim ben daha okuyamadım yazılarını en kısa zmnda. ohooo ben yokken bana tanı bile koymuş niyuuu:) ya niyu buraya mı geliceksin tatilde abanayamı gitceksin? noluuurrr buraya gel:))

    YanıtlaSil
  28. ikisinide izlemedim:) merak ettim dogrusu:)eveeeeet damla istanbula geliyooorum tabikii:) sizee gelcm vala cok merak ediyorumm hzurlu evinizi:)

    YanıtlaSil
  29. niyuuuu:) oley niyuuu gelirmişşş:)ne zmn geliosun tam olarak bebek.aaaaa 2 filmi de kaçırma ama 500 days of summer çok tatlı bi filmdi.çabuk isle.

    YanıtlaSil
  30. oww filimler müthişmiş :) 500 days of summer zooey için izlenilir kadın her filmde olduğu gibi bunda da hakkını vermiş yani =))
    damla hassitttirr durumunuda çabuk atlat kuzum malumunuz ruh hali değişkendir ruh eşide aynen =)
    oo istanbullada gelinio ne güzel ne güzel =))

    YanıtlaSil
  31. meriçciiimm evet o ruh halinden çıkılmalıdır.çıkılacaktır bu böle biline.evet ruh eşleri deişkendir eminim ancak ben kolay kolay demem.ve her insan da ruh eşiyle olamıyor.çünkü dier taraf bi başkasının ruh eşi olduunu düşünebiliyor.teğet geçme durumu yani:9neyse derin mevzularsa bunlar hiç girmiyim.yaaa niyu ne zmn gelceini yazmamış daha.meriçcim ne ii oldu tanıştık kuzum.

    YanıtlaSil
  32. benimde dediğime bakma bende pek değiştiremem o ruh eşlerini =) dile kolay sadece.
    evet damlam ya ne iyi olduda tanıştık =)

    YanıtlaSil
  33. ooo meriçim sen gelmişsin de niyu yok ay bi tutturamadık:) senin sınav nasıl geçti bu arada? ya duş almam lazım üşüyorum alamıyorum.kafamda siyah bi bere evde kursta çıkarmıyore:) çok kömikim ben. sen nasılsın:)

    YanıtlaSil
  34. sorma ya bugün feci soğuktu ama istanbul'da da kar görmek ayrı bi güzellik =) hasret kalmıştık koca bi kış kar tanelerine.ben her zamanki gibi bütlere talibim canım =)alma duş filan o hatayı ben yaptım sabah evden çıkmadan kii baş ağrısından geberdim tüm gün =( çıkarma bereni sakın =)
    yahu cidden niyu nerde ? bi tutduramadık ha =)

    YanıtlaSil
  35. bu arada evet kar görmek güsel ama o yağan karın tutmadığını görmek ya da tutsa da ne biliyim üşüyen insanların var olduunu bilmek üzücü..abanada kış öyle güzeldir ki kar tutar.. ve her ayrıntı harikadır..senin bloguna yorum yaptım ama sende de harf zımbırtısı çıkıyo hbrin olsun:)niyuuuuuu gellll pisi pisi

    YanıtlaSil
  36. evet o açıdan düşününce üzücü durum =( doru diosun istanbulda kar tutmaz.ankara da geçen çoçukluk yıllarımda kuru soğuk bol karlı günleri hatırlarım hepsi istanbulla son bulur.abanayı görmek isterdim =)
    hmm blogumda sizleri görmek güzel duyguymuş =)
    off onu bende fark ettim ya nerden kalkıodu o zımbırtı acaba?

    YanıtlaSil
  37. canım nrden yapılıyodu ben ayarlardan yorumlarla ilgili bişi bulumştum da galba ama sen yine de niyuya bi sor.tanrım hatırlayamıyorum kör oldum:) bu arada ben uykum gelince ya çok huysuz olurum ya da çok şımarık.yani saçmalarsam da hoş görün huysuzlanırsam da:) ya evet abanayı görmeni çok isterdim ben de.ama bizim kadar anlam yükleyebilirmisin bilemem.yani ben abananın her haline özellikle de kış aylarına hayranım.soba çıtırtısı.kestane kokusu.ayazı.tek kusuru herköşede bi köpek var.evime hergün taksi ya da bunn gibi taşıtlarla gitmek zorunda kalıyorum ki kıç kdr yer:)

    YanıtlaSil
  38. buldum galiba oldu =) canım gece gece aşka geldim yazıdk bişiler daha ama bu biraz daha karamsar oldu sınav dönemi ona yordum ben =)
    şimdiden hoş gördük say =) daha bi merak eder oldum abanayı tabiki yaşayanlar gibi anlamlar yükleyemez kimse her nefesde ayrı bi duygu, anı katar belleğine.içinde yaşayıpda bunları hissedemeyenlerde vardır ki sen özel olanlardansın belli =))
    ama kuçu kuçulardan da korkma kuzum bişi yapmazlar severim ben onları =)

    YanıtlaSil
  39. bense öldürebilirim o köpek soylarını:) ben kedi sever köpek savarım:) aaa dur hemen okiciim kuzum meriçç

    YanıtlaSil
  40. hani şöyle iricelerinden değil misal bulldog pitbull gibi köpeklerden pek kimse hoşlanmaz =) ama miniklerden de kaçma kuzum =))
    kıç kadar yerde taksiye binilirmi :))

    YanıtlaSil
  41. niyuu! nerdesinn? hatun kayboldu notların içinde ya =)

    YanıtlaSil
  42. kuzulaaar:) ay kıyamam bensiz kaldınız off zor tuttum kendimi girmemek için ama girmemem lazım malesef:( evet meriçcim aynen öylee kayboldum notların arasında:)birincisi hemen izleyecgm filmleri i love torrent:) ikincisi evet damla uykusu varken sımarır sacmalar pısar hepsi dogru:)ücüncüsü abana ya insanı delirtir cünkü delirten sessizligi vardır ya da seni sanat adamı yapar:)güzel yerdir abana bence gelmelisin meriç:) bak damla bloguna koysun fotograf ya da bnde koyabilirm hem bizi görürsün:P abananın kısı güzeldir soba vardır ki herkesi bi odaya hapis eder bu da samimiyeti getirir sonra mandalina kabuklarını n kokusuuu:) dördüncüsü ise abana bol köpeklidir ve hakkaten kıç kadar yere taksiyle gider ya da yaaa zeko beni bıraksana salih hadiii:) zeko bişi demez cnm salih :"leyn yürü leyn yürü allan delisi,manyagı,hatunu" sayarda sayar:) cnm damlam:) ve sooon olaraktan yarın biniyorumm eveeet geliyorum ama gece ordayım sınavdan cıkıp gidecegim:) ve en kısa zamanda görüsmeliyiz annemde geliyo pzt istanbulda oluur:) saati farkettiniz mi bn 7bucuktan beri ders calısıyorum:( buarada meriç hemen yazılarını okuycm simdi:)) damla siyah kediyi kacırıp getircm hee kedi istersen gercekten getirebilirm aykutun kedileri varda busuru:)ciddiyim bak onlarda vermeyi düsünüyo:)

    YanıtlaSil
  43. hee buarada damla sakın videoyu koyim deme valla gebertirim:) sesim iyi falan degil votka shot + bira içince biraz düzeliyo ama diger günler viiyk viiiyk sesimi kalınlastırcam tom waits olacagımm:)

    YanıtlaSil
  44. yaaa niyu bana büsbütün abanada geçirdiim harika kış akşamlarını hatırlattın:) ben unutmaya çalışıyodummm istanbula odaklanmaya çalışıyorum.çalışıyodummmm ühüüü...neyse gelin bakem.kalırsın bende hiç anlamammmm!!! nedimoş zekoyu benden daha çok seviyo bu arada.iice kaynaşmışlar.söle ona beni sevsin:) bu arada kediyi çok istemekle birlikte biraz geç hbrim oldu.annem istemiyo yok tüyleri bi yerine kaçarmış bişiler:)neeseee bebek çok öpüldün başımda 2 hatun bekliyıo zebellah gibi.kurstayım da.

    YanıtlaSil
  45. :) böyle unutturmazlaar iştee:) tabi kalırım tabiki damlam:) neee nedimoşa bak sen bnde farkettim yok tost makinaları almalar dogum günü hediyesi için falan noluyoo zekorizma naptın anneme:) ben sölerim kuzu sen merak etme seni sevsin beni sevsin:)ya kedi gercekten tatlı bişi ama olmadı bidahaki gelişime bi düsünün bn fotolarınıda yollarım istersen:)off bugunde pek giremeyebilirm yarın baba sınavım var:( hakkaten zor bizim okul ya bunu anladım:(

    YanıtlaSil
  46. yaa miyikligimi sevmedin mi hiç bişi yazmadın MRrRrRrR...:)

    YanıtlaSil
  47. kabukların kokusunu aldım sanki :) fotoları koy bebekde sen blogu kapamışın ( sebep?? ) artık damladan bekliore fotoları :)
    bende kedi istiyomm :( bide şu tüy kaçcak rivayetlerini yayanları bi elime geçirsem belki içim soğur =) benim annede aynen bu olaya takılıoda aldırtmıyo
    miyikligini yesinler kuzu :) yalnız tokalar farklı bişi gibi çıkmış :P

    YanıtlaSil
  48. meriiiiç tekrar hosgeydin diyore sana:) evet dur damla yüklemezse ben acarım blogu tekrar ama damlada daha abana manzaralı foto oldugunu düsünüyorumm:) ya bencede bencede dilek abla sacmalıyo ben öpüyorum onları vala mis gbi cok sekerler napiyim:) ayy meriç sen istersen sana getirebilirmm:) evet farklı napayım abla bitane bitane almaya yetti payam:)

    YanıtlaSil
  49. yaaa meriçe verme bakma kıskanırım:)bnmle ilgilen:)) canım bebekliini biliyorum ben senin az baktım fotolarınıza.bunu görmemiştim ama harika.şu blogu aç.yoksa niyublogacsın.blogspot.com die bi adres açıcam:) abana fotoları istiyosunuz sanırım.tamam bebekler.ama silerim belki yaa bi de photoshopla şatomu yapıcam hacıvelinin üstüne:) bi araa da onu yüklemem lazım.öpüldünüzzzz.niyuu sınavda başarılarrr gel artııııkk:)

    YanıtlaSil
  50. geliyorum bebeimm merak etmeee:) tamam kuzum oy sımarmıs gene birii seninle ilgilenirim:) durryaa nerrrree gidiyosun ben yükliyim istersen bzm fotoları bnm bloga:)

    YanıtlaSil
  51. bizimkisi ilginç ya zamanında evde ördek bile besledim ama kediye alerjin var tüy kaçar dio =) ilginç bi tespit sanki ördekler ağdalı geldilerde ben mi farketmedim =))
    ben tokolar hafifden boynuzu andırıo die dedim =))

    YanıtlaSil
  52. ahahahah süper tespit seninki:) neeey boynuz mu hmmm yakından bakiyim boynuzlu oldugumu farketmemistim:) ya niye öle dedin simdii güsel tokolarım benm canım tokolarım onlar:)

    YanıtlaSil
  53. güsel tokoların canım bişi demedik =))
    pisst! damla nereye kayboldun??

    YanıtlaSil
  54. abanada kayboldum kuzum meriç..abanada kayboldum..

    YanıtlaSil
  55. kaybol kuzum abanada orada kaybolabilitesi yüksek insanın =)

    YanıtlaSil
  56. damlaaa fazla kayboldunn ilgilenmiosun burayla :(

    YanıtlaSil
  57. cnm sahiden kayboldum:) ya hasta olmak üsereyim keyfim yok ağzımın tadı yok.dahası hastayken perilerim de benden kaçıyolar.yazamıyorum da.öpüyore.ösledim siziiii..niyuuu istanbula gelmiştir heralde dimii?

    YanıtlaSil
  58. geçmiş olsun canım çabuk iyileş bari ösledimm yahu :( bak şu perilerin işine hastalıkta da yalnız bırakılmaz ki insan =)
    nyuu gelmiş olmalı blogunda öyle duyurmuş hatun =) kuzu ya sende istanbulda diilmisin??

    YanıtlaSil
  59. yes babyyyy:) ben de istanbuldayım. he ruhumu soruyosan biliyosun nerde:)

    YanıtlaSil
  60. bilioz canım ruhun malum yerde =) ben nyuu yanında sandım ondan sordum sen istanbulda diilmisin die

    YanıtlaSil
  61. yok cnm niyu yanımda deel.e yakın zmnda görmek istiyorum o ayrı tebi.bi film daha bitti. ben abanaya gitmek deniz kenarında dalgalarla ıslanmak denizin tuzunu yudumlamak istiyoreeee...

    YanıtlaSil
  62. wow hızlısın bebek :) bu gece gösterimde hangi film vardı peki? bende sıkıldım bu kara kıştan havanın günü gününü tutmuyo :( denizi özledim derin maviliklere dalmayı gece boyu mehtabı izlemeyi özledimm bohh

    YanıtlaSil
  63. :) haydi intihar edelim ve yeniden doğalım aynı yaşta..özleyen yanımız gebersin gitsin:) filmin adı mozart and whale.isleyiniz ben 1 buçuk aydır başucumda tuttuktan sonra bugün isleyiverdim.

    YanıtlaSil
  64. çözüm için ilginç bir yöntem =))
    filmi not ettim kuzum bitsin şu lanet finaller dvdyle yatıcam :))

    YanıtlaSil
  65. heh tamam kuzum.. ne zmn bitio herkeslerinki bitti bi sen kaldın ama:) bol güsel notlar diliyore

    YanıtlaSil
  66. bu marmara hep sona kalıpda bizi fitil edio zaten :( millet tatile girio biz sınavlara poff bide bunların daha bütü varr
    yok yok ben kendimi hayata adadım okul öle yanında gidio zaten :))
    bugn ders çalışmak dışında yapmadığım şey kalmadı =) ve büyük başarı foto ekledim bloga =)) alkışları duyar gibiyim

    YanıtlaSil
  67. :) bakayım kuzuuuucum meriç.alkışları duydun şimdiden.

    YanıtlaSil
  68. aaa meriç o senmisin kusuuu.nihayet gördüm ben de seniii:) artık birbirmizi tanıyabilecekiz:) uydunmu meriç...

    YanıtlaSil
  69. yok uyumadım baarma!'ya bakıodum yazdığını gördüm :)
    evet benim kuzu bi şaşkınlık ifadesi görüyorumm yoksa sendemi nyuu gibi erkek olduğumdan şüpheleniodun :))

    YanıtlaSil
  70. evet evet artık karanfile gerek kalmadı :) ama biz yinede takalım yaa =))

    YanıtlaSil
  71. yok şüphelenmiyodum gördüüme sevindim.eee sen de katlettseydin baarmanın blogunu.tamam karanfil takalım ciddi ciddi:) valla çok hoş bi tanışma faslı olur torun torbaya anlatırız:)nian kedilerine anlatır tebi:)

    YanıtlaSil
  72. aslında nian için kıllı bi herif fotosu koysammı die düşünmedim diil =))
    katlettim :)
    karanfil kırmızı olmalı dimi tabi bizi görenler ne düşünür onuda bilemicem =)) ii hikaye çıkar düşünsene torun torbanın repliklerini;
    anneane ( babaanne) ya nası şimdi siz hiç birbirinizi görmeden buluşmayamı karar verdiniz
    -- evet yavrum ha birde karanfil var unutulmamalı =)
    şaka gibisin anneanne yaa =))

    YanıtlaSil
  73. nianın kediler duyunca ne der acaba =))

    YanıtlaSil
  74. kuzummm uyudunmu yoksam??

    YanıtlaSil
  75. :) senaryoyu da yazdın meriçim..aynen böle olucaaakkk işte..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper