bir kabus gördüm.şimdiye kadar gördüüm en güzel kabustu.gözlerim hep kapalı kalsın istedim.yağmur yağıyordu.yüzüne bir damla düştü adamın.
ve pufffffffffff adam söndü..



uyandım.
.
.
.
.
.

Yorumlar

  1. damladan tuhaf nameler:) canlarım yazılarınızı okudum herbiyerde:) anam damla keske abanada olsaydık simdi zekoriyanında dogum gnü:) burada fena halde kar yagıyor :) meriiiiç inanmıyorum sonunda gördümm seni:) sevindim mutlu oldum:)

    YanıtlaSil
  2. aaa niyuuuu:)hoşgeldin aramızaa.yaa sorma niyuuu..belki nedimoş dönerken yanında gideriz.o zmn ona bi doum günü partisi yaparız.olmamıı ölee?

    YanıtlaSil
  3. olabilir bebek ama annemde yol sartlarından dolayı ne zaman gelir mechul:(

    YanıtlaSil
  4. damladam ya kim bu alev adam, damla düşünce puff sönüvermiş :))
    kimler gelmiş kimler :) niyuu hoşgeldin yokdun ortalıkta istanbul yuttu sandım =) karlarıda eteğinde getirdin septin ortalığa kar altında kaldı istanbul
    oo daha yeni gelindi istanbula, kaçma planları hemen hazır =) zekonun doğum günü kutlanmalı tabe ama bu kadar erken kaçmayın buralardan =(

    YanıtlaSil
  5. yemek yiyordum efenim hosbulduuk:) nasılsınız bugün evet karları getirdim buralara:) kacmayız erkenden sen merak etme :) bilmiyorum damlaya sormak lazım kim bu sönüveren adam:)

    YanıtlaSil
  6. afiyet olsun cnm. iyiyiz efenim asıl sizleri sormalı bi gözükdün bi kayboldun blogunuzdan takip ettimiz vakit bu aralar sinirliymişiniz herhalde =)
    evet evet başardım en sonunda hızımı alamadım bir sürü foto ekledim bloga =) aslında senin şüphelerini düşünüp erkek fotosu koycaktım sona vazgeçtim =) sonun sizde beni gördünüz karanfil olmıcak o kötü oldu.ama biz damla ile karar verdik karanfil kesin olmalı :))

    YanıtlaSil
  7. ahahahah:) tamam olsun karannfil bana uyar:)ya nebilim ilk defa meriç diye bir hatun duydum afedersin:) yükledin iyi oldu vala:) evet sinirliyim özellikle dedgim tiplere birde homofobiklere:)

    YanıtlaSil
  8. kediyi gördünmüü:) buarada dAmla nerrrdesiin:)

    YanıtlaSil
  9. ateş püskürüosun belli sinirin =) ayy ne tatlı bişi o yaa
    cidden ya nerde damla?? kesin film izliodur.iksv film festivalini geçti hatun =))

    YanıtlaSil
  10. da da da dammm yesmani isledim niayet.sonra bi yazı yazayım dedim perilerimi yakınlarımda tutmak istiyorum ama faydası olmuyo yazamadıım günlere geri dönmek istemiyorummmm:( neyse o sadece bi hayalet prens. yok öle bişi. hayal ürünleri bunlar.niyuuuu bloguna bakayım resim dedin dur çatlıcam!meriiiçç öptüm kuzuuuu

    YanıtlaSil
  11. canlarım burdayımmm yaaaaa!!! beni görmüyomusunuz görünmez mi oldum acaba ..oleyyy bunu kullanmalıyım.

    YanıtlaSil
  12. :)) yok görüyokda geç görüyok =)))
    yesman haa gsell some body to love'ı nası söylemiş ama süper dimi performansı =)peki Zooey Deschanel'nın grubu nası buldun =) ayrıca hatunun kaskınada bayıldım :)
    bebek yorma kendimi periler hiç gitmez eminim aklında bişiler vardırda uygun anı kolluyolardır =)

    YanıtlaSil
  13. evet damlam bence de perilerin hiiç biyere gitmemiş gayet güsel yazıyosun:) yes man zoey zekonun askıydı sanırım güzel ama ses naparsın:) offf off bnde burda kendi capımda kayıt yapayım sacma sapan sesime:)

    YanıtlaSil
  14. bu arada o araya niye yes man yazmısım sanki filmle ilgili bişi dicekmişim gibi:P yes man zoey olmus ahahah:)

    YanıtlaSil
  15. yaa film çok güldürdü.tema harikaydı:) şarkılar gerçekten güseldi.ve hatuna aşık olma eşiğindeyim.hangi filmi islesem içinden bu hatun çıkıyo:))hatunun grubuna da bayıldım kaskına da batıldım kahküllerine de bayıldım.sesine bittim.kıskandımmm!!!hırrrrrrrrr..ya bu arada blogda saçma sapan şeyler deniyorum.nolur nasıl video yüklediimizi anlatın bana youtubetan.
    ben zoeyin perilerini istiyorum:)

    YanıtlaSil
  16. sakin ol bebek:) simdiii youtube grdin herhangi bi videoya sonra sag kösede bi kutu var işte kim hazırladıysa videoyu altında url adres birde embed adres gibi bişi var o embed olanı kopyala sonra blogta yeni kayıt olustura geldiginde olustura gel hani htmlyi düzenlenin yanındakine sonra yapıstır adresi oraya sonra htmlyi düzenle de kaydet bukadar:)

    YanıtlaSil
  17. meiç kayboldu buseferde:)

    YanıtlaSil
  18. yok burdayım kuzu ekleme hakkında bi fikrim yoktu o nası oluo ona bakıodum :))

    YanıtlaSil
  19. yaaa yapamadımmm:) salaklıım üstümde yine

    YanıtlaSil
  20. nası yapamadın kuzu? ben denedim oluo nyuunun dediklerini aynen yap yayınla de görünüo sayfada

    YanıtlaSil
  21. tamam oldu hatunlar demin hepsini kopyalayamamışım ondan olmamış:) ayhhh pek bi mutlu oldum.niyuu sen nie böle sinirlisin celallisin:)

    YanıtlaSil
  22. yaaa nerdesinizz?siz görünmez oldunuz şimdi de:)

    YanıtlaSil
  23. ben burdayım :)) pisicik kayboldu

    YanıtlaSil
  24. yoo bende buradyım miii:) yorumda yazdım videoya:)

    YanıtlaSil
  25. heh sen orda ol:)orda olduunuzu biliyim yeter:)

    YanıtlaSil
  26. yaaaaw bende varım uleyn:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper