1

okuduğu bir kitaptan çokca etkilenmişti. bazı şeyleri sorgulamasına neden olan o kitaba devam etmekten ve hayatının aslında hiç de olmasını istediği gibi sürmediiğini fark etmekten korkuyordu.ama yine de kaldığı sayfadan devam etti. ama aynı zamanda hayatta da kaldığı yerden devam edecek olmanın sıkıcı sisli havasını soluyordu.
aşk dediiniz şey ölüm gibi.önüne geçmek mümkün diil.arkasında durmak fazlasıyla tehlikeli.yanında kalmak ise tek mutluluk..ne var ki aşkın ısısında, onun yanında durmak en zor şey..sen hep orda kal aşk.
sen huzur bulduun yerde uyan kollarında bulutlarla.sen var oldukça dönüyor dünyam.

bu dizeleri okuduktan sonra kendine duyduğu öfkeyle kalakaldı.yalnızdı.bir yalnızlık kaç kilometre olabilirse o kadar yalnız..alabildiğine.kalbine götürdü elini.fazlasıyla sert atıyordu, yerini sahibine hatırlatmak istercesine.okumak korkutuyordu çünkü kendine soru sormak artık yapamadığı bir şey haline gelmişti.aşk korkutuyordu, çünkü çok zamansız çıkagelmişti elinde valiziyle.davetsiz bir misafir de diildi oysa.sanki misafirin ne zaman geleceğini unutmuş bir ev sahibiydi o. geldiğinde kovulamayacak kadar güseldir..
eli kalbinde.uyuyakaldı.rüyasında gördüü o adamla kavuşmanın tek yolu buydu galiba.derin bi uykuya daldı çünkü aşkın tek yolu onun için uykuya uyanmaktı..

Yorumlar

  1. işte damla budur! devam et kaybetme ilham perini:)

    YanıtlaSil
  2. ilham perimi kaybetmemek için herşeyi yapıcam bebek! aslında senin yazılarında mutlu ediyodu beni.aç yine o blogu ben perin olurum senin:)

    YanıtlaSil
  3. ehehehe tamam biraz daha toparlanıyımda:)yerim seniii:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

whisper